cer korang klik steady tuhh.hihi!!secreat aq lorhh..kantoi!

Aug 21, 2011

Best friend forever

Hai guys,
ha,cube korang teka kat atas ni sape???
kat atas ni kawan baik syeera.nama nye balqis...
syeera dah kenal balqis dah dua tahon..syeera knal die mase darjah lima..
baru lagi lah.sebab nye balqis baru pindah kat skolah s.k.s.u..mula-mula syeera tengok balqis macam sombong ..tapi lame-lame da kenal..makin rapat lah hubungan syeera dengan balqis.mak balqis pon dah kenal syeera..bangge rase nye..heheh. *_^!sekarang dah masok darjah enam..saya dengan balqis berpisah sekejap sebab saya dengan balqis tukar kelas..balqis masuk klas laen syeera pon masok klas laen..tapi nk wat cam mane.tapi kalau waktu rehat,mesti lah kena rehat same-same..tapi tu tak lame..sebab balqis dapat kawan baru..so syeera rehat lah dengan kawan-kawan yang ada..syeera kat sekolah ade geng..jangan jeles..tapi syeera kat geng tu sekejap je.sebab tak tahan dengan masalah dorang tu!serabot pikir masalah geng TIPTOP lah sangat!lagi pon mase ambil reportcard cikgu ada complain dengan ayah syeera.hehe.pelajaran syeera terganggu sikit.N cikgu cakap kat ayah syeera,syeera ada group ..hermm..so syeera dah fikir..baek syeera keluar dari group tu..sepanjang syeera masok geng tu syeera dah lupe ngan balqis..balqis pon dah lupe ngan syeera..tapi sekarang alhamdunillah syeera dengan balqis berkawan baek semula...okey..kat bawah nii,kawan baik syeera jugak..

     

 Ha.yang comel-comel kat atas ni..kawan syeera paling baekk!nama nye pon syahirah same ngan syeera..hehe *_^!nama manje die ape ekk??ermm??x ingat lah..banyak sgt..nanti syeera ingat,okey<3..ha.pasal dia ni..syeera citer ekk..syeera kenal die dah bape tahon??dah dua tahun..darjah lima hingga sekarang..dia ni faham,kalau syeera ada masalah ..kalau syeera tengah sedih sempat lagi die nak wat lawak ngek die tu..tengok muke macam budak poyo kan..dia tak ada lah poyo sangat..okey jee.dekat kelas suke buat lawak..mase cikgu pon buat lawak,terutama cikgu kesayangan die tu..cikgu azlina,cikgu tu ajar kitorang BM...tapi yang pelik nye kan.syeera dengan die asyik ada masalah..tapi tak boleh citer.tak boleh tahan betoll!!sakit hatiii!!die suke cari pasal!!lepas tu kawan balek..macam tak bff kan..nak wat cam mane??


selamat tinggal semua,,nanti kalau syeera ada citer lagi..nanti syeera kongsi untuk korang semua yee..okey!!

:)Best Friend Forever?????

Aug 20, 2011

love Bruno Mars!

Hello you all,
mula2 syeera nak cakap I LOVE BRUNO MARS VERY MUCHH!!!
hurmm,,teringin nye nk jumpe ngan bruno mars.. ..die buzy lahh..
sekarang bruno mars buzy dengan ape ekk..dengan lagu ke girlfriend hehe..
saje jee..gurau.syeera minat dengan bruno mars sebab syeera suke senyuman die.cute cangat!
macam nak cubit je pipi die..heh!tak kan dengan senyuman die je.mesti dengan lagu die and macam2 lagi..
alaawalaweii!lagu yang paling syeera suke,minat,minat sangat,sangat-sangat!!!lagu billionaire,lazy song,count on me,marry you and yang paling sukeee sangat ialah just the way you are!!ohhhh!!!setiap malam sebelum tido mesti dengar lagu bruno mars..i want you bruno mars.because you are soo cute and very handsome..
i like you *_^!i like your smiling ,Bruno Mars!i like your Songs..!!i like your picture!!i like your everything!muahhh!!!

hemm,syeera rse ni collection bruno mars..cool and simple ..tapi harga nye tak tau lah..


     

Bruno Mars Claim to Fame



Famous as

Singer, songwriter, producer

Popular for

Co-writer for the B.o.B's "Nothin' on You" (2010)

Bruno Mars Personal Fact



Birth Name

Peter Hernandez
Famaous Name
Bruno Mars

Birth Date

October 08, 1985

Birth Place

Waikiki, Hawaii, USA

Nationality

American

Bruno Mars Family



Father

Pete Hernandez

Mother

Bernadette San Pedro Bayot Hernandez

Brother

Eric

Sister

Jaime, Tiara, Tahiti, Presley

Famous as :

Singer, songwriter, producer

Birth Name :

Peter Hernandez

Birth Date :

October 08, 1986

Birth Place :

Waikiki, Hawaii, USA

Claim to fame :

Co-writer for the B.o.B's "Nothin' on You" (2010)


Kat atas ni biodata die!!



Alaa tomeyy nyerr..syeera pon tak tahu bruno mars minat sangat dengan micheal jackson??mungkin ada pape kott..hemm tak tahu..
video
hemm..comell sangat video nii!kelakar!


ni mase umur die 4 tahun..comell kan??suara die pon comel masa 4 tahun...


video
ni video mase umur bruno mars empat tahun...

haha,,!!!syeera ad baju ni!!!alamak..cume tak sebiji macam ni ..lengan nye pendek..tapi lah..asal kan syeera ada baju macam ni!!


okey lah sampai sini je..okey!!ni baju yang agak pudar sikit warne nye..syeera ada lagi satu untuk hari raya..!babaii semua!!!good luckk!!kalau jumpa dengan bruno mars cakap syeera tau!!hihi! *_^




:)Bruno Mars!