cer korang klik steady tuhh.hihi!!secreat aq lorhh..kantoi!

Dec 3, 2011

Mimpi??

Hai semua.
syeera buat tajuk Mimpi?sebab..syeera mimpi best!!and tak bleh tahan tokk!!
sebab my sis ada cakap tahun ni bruno mars nak datang kat malaysia.syeera kan
peminat #1 bms!!syeera memang berangan nak pegi ..tapi tak cukup bajet.
ha..sape-sape yang da view my blog sila lah bagi cadangan yooo..syeera dah jadi macam orang gila da..
harapan syeera teringin nak jumpe bruno mars!!okey syeera cume nak bagi tahu nii je..sape-sape yang
suke citer syeera nii..sila lah komen yer..okey babye semua..love u all.from syeera_bms.tengs!!


I LOVE U!!
SMILE!! ^_^





Nov 24, 2011

Khairul Fahmi Che Mat Is My Idol!!

salam and hai untuk siapa yang view blog saya..
korang minat or kenal khairul fahmi che mat??
of course lah korang kenal goalkeeper negara..
tetibe saye minat sangat2 dekat khairul fahmi che mat..nickname die apek..
senang-senang panggil apek jerr lah..okey?hehe.~lepas tengok malaysia lawan indonesia..
rase terharu sangat dengan kemenangan 4-5.eh betol ke?hemm?ye kott..
and saye nak ucap kan tahniah dan terima kasih banyak kepada khairul fahmi che mat dan badrol..
kerana mengharumkan nama negara malaysia.,,!!!saye berdoa agar harimau malaya akan memegang kemenangan ini untuk perlawanan yang seterusnya.amin..saye tahu malaysia boleh!!kat bawah niyyy ada banyak gambar my hero..KHAIRUL FAHMI CHE MAT!!layan~


        

         gambar ni semasa malaysia lwn indonesia ..sukan sea..
  harimau malaya pulang ke tanah air..
     hemm kesian die..penat.!!tak pe..cayokkk!!

 syabas MALAYSIA!!cayokKK!!

betoll!!apek ialah wira kebangsaan malaysia!!i support you!!!

HA!!ni lagi satu ..

VJ Daniel Mananta Mirip Khairul Fahmi Che Mat Penjaga Gol Malaysia

cube korang tengok betol-betol ek!!same tak..mirip kan??


kharul fahmi che mat vs VJ daniel mananta

hermm??

okey lah.ape-ape pon..saye support khairul fahmi che mat!!i love U!!you can't do it!!
bye!!

Aug 21, 2011

Best friend forever

Hai guys,
ha,cube korang teka kat atas ni sape???
kat atas ni kawan baik syeera.nama nye balqis...
syeera dah kenal balqis dah dua tahon..syeera knal die mase darjah lima..
baru lagi lah.sebab nye balqis baru pindah kat skolah s.k.s.u..mula-mula syeera tengok balqis macam sombong ..tapi lame-lame da kenal..makin rapat lah hubungan syeera dengan balqis.mak balqis pon dah kenal syeera..bangge rase nye..heheh. *_^!sekarang dah masok darjah enam..saya dengan balqis berpisah sekejap sebab saya dengan balqis tukar kelas..balqis masuk klas laen syeera pon masok klas laen..tapi nk wat cam mane.tapi kalau waktu rehat,mesti lah kena rehat same-same..tapi tu tak lame..sebab balqis dapat kawan baru..so syeera rehat lah dengan kawan-kawan yang ada..syeera kat sekolah ade geng..jangan jeles..tapi syeera kat geng tu sekejap je.sebab tak tahan dengan masalah dorang tu!serabot pikir masalah geng TIPTOP lah sangat!lagi pon mase ambil reportcard cikgu ada complain dengan ayah syeera.hehe.pelajaran syeera terganggu sikit.N cikgu cakap kat ayah syeera,syeera ada group ..hermm..so syeera dah fikir..baek syeera keluar dari group tu..sepanjang syeera masok geng tu syeera dah lupe ngan balqis..balqis pon dah lupe ngan syeera..tapi sekarang alhamdunillah syeera dengan balqis berkawan baek semula...okey..kat bawah nii,kawan baik syeera jugak..

     

 Ha.yang comel-comel kat atas ni..kawan syeera paling baekk!nama nye pon syahirah same ngan syeera..hehe *_^!nama manje die ape ekk??ermm??x ingat lah..banyak sgt..nanti syeera ingat,okey<3..ha.pasal dia ni..syeera citer ekk..syeera kenal die dah bape tahon??dah dua tahun..darjah lima hingga sekarang..dia ni faham,kalau syeera ada masalah ..kalau syeera tengah sedih sempat lagi die nak wat lawak ngek die tu..tengok muke macam budak poyo kan..dia tak ada lah poyo sangat..okey jee.dekat kelas suke buat lawak..mase cikgu pon buat lawak,terutama cikgu kesayangan die tu..cikgu azlina,cikgu tu ajar kitorang BM...tapi yang pelik nye kan.syeera dengan die asyik ada masalah..tapi tak boleh citer.tak boleh tahan betoll!!sakit hatiii!!die suke cari pasal!!lepas tu kawan balek..macam tak bff kan..nak wat cam mane??


selamat tinggal semua,,nanti kalau syeera ada citer lagi..nanti syeera kongsi untuk korang semua yee..okey!!

:)Best Friend Forever?????

Aug 20, 2011

love Bruno Mars!

Hello you all,
mula2 syeera nak cakap I LOVE BRUNO MARS VERY MUCHH!!!
hurmm,,teringin nye nk jumpe ngan bruno mars.. ..die buzy lahh..
sekarang bruno mars buzy dengan ape ekk..dengan lagu ke girlfriend hehe..
saje jee..gurau.syeera minat dengan bruno mars sebab syeera suke senyuman die.cute cangat!
macam nak cubit je pipi die..heh!tak kan dengan senyuman die je.mesti dengan lagu die and macam2 lagi..
alaawalaweii!lagu yang paling syeera suke,minat,minat sangat,sangat-sangat!!!lagu billionaire,lazy song,count on me,marry you and yang paling sukeee sangat ialah just the way you are!!ohhhh!!!setiap malam sebelum tido mesti dengar lagu bruno mars..i want you bruno mars.because you are soo cute and very handsome..
i like you *_^!i like your smiling ,Bruno Mars!i like your Songs..!!i like your picture!!i like your everything!muahhh!!!

hemm,syeera rse ni collection bruno mars..cool and simple ..tapi harga nye tak tau lah..


     

Bruno Mars Claim to Fame



Famous as

Singer, songwriter, producer

Popular for

Co-writer for the B.o.B's "Nothin' on You" (2010)

Bruno Mars Personal Fact



Birth Name

Peter Hernandez
Famaous Name
Bruno Mars

Birth Date

October 08, 1985

Birth Place

Waikiki, Hawaii, USA

Nationality

American

Bruno Mars Family



Father

Pete Hernandez

Mother

Bernadette San Pedro Bayot Hernandez

Brother

Eric

Sister

Jaime, Tiara, Tahiti, Presley

Famous as :

Singer, songwriter, producer

Birth Name :

Peter Hernandez

Birth Date :

October 08, 1986

Birth Place :

Waikiki, Hawaii, USA

Claim to fame :

Co-writer for the B.o.B's "Nothin' on You" (2010)


Kat atas ni biodata die!!



Alaa tomeyy nyerr..syeera pon tak tahu bruno mars minat sangat dengan micheal jackson??mungkin ada pape kott..hemm tak tahu..
video
hemm..comell sangat video nii!kelakar!


ni mase umur die 4 tahun..comell kan??suara die pon comel masa 4 tahun...


video
ni video mase umur bruno mars empat tahun...

haha,,!!!syeera ad baju ni!!!alamak..cume tak sebiji macam ni ..lengan nye pendek..tapi lah..asal kan syeera ada baju macam ni!!


okey lah sampai sini je..okey!!ni baju yang agak pudar sikit warne nye..syeera ada lagi satu untuk hari raya..!babaii semua!!!good luckk!!kalau jumpa dengan bruno mars cakap syeera tau!!hihi! *_^




:)Bruno Mars!

Jul 26, 2011

Selamat Menjalankan Ibadah Di Tanah Suci..

assalamualaikum buat semua.. :)
alhamdunillah akhir nye nenek dapat pergi umrah..
pagi tadi syeera dan yang lain pergi hantar nenek ke KLIA ..
nenek pergi umrah dengan mak ucu dan pak ucu.syeera harap semasa perjalanan nenek,mak ucu dan pak ucu di tanah suci berjalan dengan lancar dan baik-baik saja..syeera ucap kepada nenek,mak ucu dan pak ucu selamat pergi selamat pulang!nenek berada di tanah suci selama 15 hari..hemm syeera asyik rinduu je lah dengan nenek..yelaa syeera kan manja la jugak dengan nenek ..syeera kalau tak ada nenek syeera jadi macam orang gila dah jadi nye..hehe *_^!..tapi syeera bersyukur nenek dapat pergi umrah..merengek-rengek !sebab nak tikut!hemm..duit tak cukup lagi!sabar...tak pe satu hari nanti pasti syeera akan pergi ke tanah suci..amin..syeera dah kirim dekat nenek..kirim suruh nenek doa kat sana nanti..syeera sayang nenek!

cucu nenek semua nye ikutt..sedara- mara nenek datang kat KLIA.dah tiba waktu nenek nak naik flight.semua nye salam nenek ada yang nangis ..syera yang paling kuat nangis..ceh-ceh!yelaa sedih nenek nak pergi..lepas dah bersalaman semua,kitorang pergi kat restoran..main lah ape lah.hilang kan rasa sedih ..kat KLIA tu ad kapal terbang tip-tipu punye lah..tapi comel..boleh naik..
haa..ni lah tempat nye.kapal terbang tipu-tipu..tapi best!syeera pun main jugak hehe..


muke syeera lepas menangis..huuu!
okey lah..sampai sini jee!okey ^_^..
syeera minta tolong semua,doakan nenek syeera semasa di tanah suci selama 15 hari diberi kesihatan dan diberi kekuatan semasa menjalankan ibadah di tanah suci..AMIN..
harap-harap syeera boleh bersabar..amin!!


Babaiii!

Jun 27, 2011

Sahabat :)

                                               
(assalamualaikum semua,:)syeera nak cite pasal kawan.okey!
kawan???
nak makan kawan???
baik makan ikan haruan…
nak hentam kawan???
baik masuk sukan…
nak bohong kawan???
baik cakap dengan chipan…(bukan kawan aku si chipan)
nak ambil kesempatan dekat kawan???
fikir dulu masa yang kehadapan…
seronok ada kawan???
kadang-kadang pening kepala jugakan…
ramai kawan???
memang seronok la kan…
kawan potong jalan???
memang dah kot ditakdirkan…
silap-silap boleh makan bahu jalan…
kawan-kawan sesat jalan???
tolong, tak boleh abaikan…
kawan ni penting ke???
lu pikir lah sendiri!!


Jun 23, 2011

Esok Ambil Reportkad..

hai.esok syeera nak ambil reportkad kat sekolah..berebar-debar rase nye.risau lah takot gagal..harap-harap banyak A!hehe.amin..kawan-kawan syeera yang tak lama lagi nak upsr..berusaha lah ye!terutama kawan-kawan kat sekolah..walaupun banyak main.tapi syeera tak lupe kan pelajaran..syeera tak nak pelajaran syeera tergangg..syeera nak capai cita-cita syeera!and syeera tak nak kecewakan semua orang..terutama cikgu yang telah penat lelah mengajar kami..
kami mengucap kan ribuan terima ksih kepada cikgu-cikgu yang mengajar kami..kami minta maaf kalau keputusan kami tidak memuaskan..tapi kami semua tidak akan putus asa..untuk berjaya!thank you teacher!okey syeera nak ucap kan selamat berjaya kepada semua kawan syeera yang akan menghadapi upsr tahun ini!korang boleh dapat 5A!kawan yang syeera rasa paling baik syahirah musa,nida,adila,farha,fazrin,izzah,asma dan ramai lagi..good luck semua!
                                          
                                                

Jun 13, 2011

Rindu!

salam buat semua yang bace blog ni..hemm hari ni rase rindu sangat kat ibu ..hari ni x de
mood nak gi skola ..hari ni puas-puas lah berblog.esok dah skolah balek..tapi rase rinduu
ni ade lagi lah..ni kalau nak balek rumah ibu, lame lagi..lagi bape bulan?tapi nak buat
macam mane ...hemm sabor je lah..asal kan syeera dapat jumpe dgn ibu syeera...banyak
kenangan-kenangan dengan ibu..harap-harap syeera jumpe ibu syeera lagi ..syeera
akan ingat semua pesanan ibu kepada syeera..syeera tak kan lupe..syeera
sayng ibu syeera..sampai bile-bile...hemm okey la bubaii...back mood!

May 6, 2011

Selamat Hari Ibu

 

8 mei 2011...iaitu kita akan meyambut hari ibu,dimana kita akan
diingat kan betapa pentingnya peranan seorang ibu bagi kita....setiap hari ibu akan ku teringat akan ibu yang selalu mendampigiku selama ini..ibu yang menasihatkan ku dimana ade kesalahan ku.ibu ku juga mengajari ku pelbagai hal...ibu ade untukku. i love ibu yang tersayang...

                                                         
terus kan perjuangan sebagai ibu..walaupun diri mu selalu dalam kesusahan
tetapi engkau tetap teguh menghadapinya..di situ aku dapat melihat kasih
seorang ibu  betapa gigih nya engkau mencurah bakti.. Demi anak-anak mu.....


Saya dan adik beradik ingin mengucap kan terima kasih kepada ibu yang tercinta..
yang selama ini menjaga dan memberi kasih sayang mu itu..walaupun hanya sekejap...
I LOVE MOTHER .....MMMUUUAAAHH..
SYAHIRAH,DANISH,NADIRA....
                                  

Jan 17, 2011

Comel...^_^




   
ini adik saya danish izzat...

ini kucing2 saya...ni masa die ngah ngantuk hehe..~
besar ye menguap...^_^

Jan 16, 2011

Pecinta Kucing!

Salam buat semua yang baca blog syeera..korang minat kucing tak?syeera kalau cakap pasal kucing nombor satu!hehe..syeera sayang sangat kat kucing!terutama kucing persia..tapi belum ada rezeki nk dapat kucing tu.tapi kalau syeera dapat kucing tu,syeera jaga baik-baik.hehe..korang yang kat luar sana,kalau nampak kucing dalam kesusahan tolong lah kucing tu..okey..^_^..haiwan kalau berdoa kat allah.makbul tau..so kite buat baek lah dgn haiwan..haiwan nak hidup macam kita jugak..okey lah.syeera tak banyak cerita..bubaii..!tapi korang layan gambar-gambar kucing comel ni..good bye!
                                           comel kan kucing ni!      
                                    hemm,comel lah dua ekor kucing ni!
                               kucing-kucing yang comel!
                           alim nye kucing ni.tapi tengah mengintip sape? 
                                              BABYE!                                  
                                                                                                          
                                                         
                                                  
                                              
                                                                                                                    
                                                                                                 
                                                     
                                      

Kimen


ini kucing yang paling manja...nama ye kimen...^_^

Jan 15, 2011

kucing manja ku^_^

                              (Kucing)
                  hem comel kan kucing ni.kucing ni saya yang bela........
                              semua orang sukan kan kucing kan?kucing 
                              memang comel...setiap kucing pasti ada name yang comel...
                              hem kucing....kucing.....kucing......~~~~~~~^_^
                                                              Ha..................
                                                ini pon kucing ye...name dia kiki.....

                                            yang ini name ye cikaro...dia yang paling comel
                                         dalam kalangan kucing yang lain.....

                                                   yang ini ibu kepada kucing dia atas itu...
                                               nama ye comot...